Schoonmaakdiensten van TCT

Professionele schoonmaak met een persoonlijke aanpak

Woningen


Hogedrukreiniging: hierbij wordt water met hoge druk gebruikt om de buitenkant van huizen te reinigen, met inbegrip van vinyl, baksteen, stucwerk en houten kozijnen. We kunnen ook speciale reinigingsoplossingen gebruiken om moeilijke vlekken, zoals algen en schimmel te verwijderen.


Schoonmaken van opritten en trottoirs: powerwash kan vuil en olievlekken verwijderen van beton, baksteen en asfalt. Dit kan helpen om de uitstraling van uw huis of bedrijf te verbeteren.


Na verloop van tijd kunnen terrassen en patio's vuil en glad worden waardoor ze onveilig kunnen worden. Met powerwash kunnen we vuil en schimmel van deze oppervlakken verwijderen waardoor ze er weer als nieuw uitzien!

The canadian touch soesterberg
schoonmaakbedrijf Soesterberg

Kantoorruimtes


Kantoorruimtes: denk aan het reinigen van de buitenkant van commerciële gebouwen, zoals kantoren, restaurants en winkels. Dit kan helpen om het uiterlijk van uw gebouw te verbeteren en meer klanten aan te trekken.


Agrarisch


Tractoren en meer! Powerwash kan ook worden gebruikt om tractoren en andere landbouwvoertuigen schoon te maken. Dit kan helpen om de kwaliteit van uw voertuigen te behouden en hun levensduur te verlengen.


Moet uw boerderij schoongemaakt worden? Besmeurd door jarenlang vrachtvervoer rond uw boerderij? Laat ons er naar kijken.

Kennismaken?

We komen graag bij u langs

Heeft u interesse in een van onze diensten? We komen graag bij u langs om alles op locatie te bespreken.